Kovinske omare s policami navdušujejo z videzom in praktičnostjo

kovinska omara

Kovinske omare s policami in regali za shrambo dokumentacije ter materiala so zaradi svojega lepega videza, vzdržljivosti in praktičnosti kot naročeni za poslovni prostor, delavnico ali industrijo. Pisarna bo kot iz škatlice z vedno lepimi kovinskimi omarami s policami in kovinskimi predalniki, ki v marsičem presegajo lesene omarice, saj je vzdrževanje kovinskih predalnikov ter regalov za shrambo zaradi višje kakovosti materiala precej bolj preprosto, njihov videz pa je ličen, razgiban in zato vnaša v prostor prijetno atmosfero in ne zasiči ter obteži prostora.

Ob tem so kovinske omare s policami in regali za shrambo zelo nosilni in prenesejo visoke obremenitve. Zaradi vseh teh prednosti je kovinska oprema za poslovni prostor in industrijo ter skladišča idealna izbira.

Podjetje Zak iz Ljubljane je specializirano za inženiring, montažo in prodajo kakovostne kovinske opreme za poslovne potrebe. Vedno so na voljo za strokovni posvet in nasvet ter vam pomagajo pri celovitem opremljanju poslovnega prostora glede na vaše individualne potrebe in želje.

kovinska omara s policami

 

Kovinske omare s policami so zelo vsestransko uporabne

Kovinska omara s policami sodi v vsak sodoben poslovni ali delovni prostor, saj je neverjetno vsestransko uporabna in v vseh možnostih uporabe nepogrešljiva in nezamenljiva. Kovinske omare s policami in kovinski predalniki podjetja Zak so bogato opremljeni ter se uporabljajo za najrazličnejša področja.

Sodobno pisarno si brez lepo oblikovane in prostorne kovinske omare s policami in kovinskega predalnika za dokumente in arhiviranje težko zamislimo. Odvisno od količine dokumentacije, ki jo je treba varno shraniti in prostora, ki je na voljo, so lahko visoke do skoraj 2 m in različnih širin. Na izbiro so takšne brez vrat za sprotno vlaganje in arhiviranje ter z drsnimi, dvokrilnimi, zložljivimi ali rolo vrati za shranjevanje dokumentov za daljši čas.

Kovinske omare s policami so poleg tega zelo uporabne za shranjevanje čistil in drugega pribora v hotelih in drugod ter idealne za opremo zdravniških sob, saj imajo popolnoma gladke površine, ki jih je preprosto razkužiti in ostanejo dolgo higiensko čiste. Sprednja stran je zaradi večje preglednosti vsebine iz stekla, obarvane pa so belo. Kovinske omarice s policami za potrebe zdravstva so lahko stoječe ali viseče.

regali za shrambo

 

Trpežne kovinske omare za delavnico za varno shranjevanje orodja

Iz bogate ponudbe kovinskih omar za delavnico podjetja Zak ne bo težko najti ustrezne za prav vsako potrebo. Za večjo delavnico bo zelo prav prišla taka, ki ima tako police kot predale in bokse za shranjevanje različnega orodja in pripomočkov. Omara za delavnico z izvlečnimi predali je kot nalašč za drobno orodje, tista z večjo nosilnostjo pa bo zdržala tudi velike obremenitve.

Za shranjevanje tekočih pripomočkov je nezamenljiva omara za delavnico, pri kateri imajo police dvignjen rob in preprečujejo iztekanje tekočin. Vse kovinske omare za delavnico so vzdržljive in ohranjajo lep videz kljub težjim razmeram in redni uporabi.

 

Regali za shrambo zelo praktični, kovinske police izredno nosilne  

Kovinske regale za shrambo lahko postavite kamorkoli in povsod se bodo izkazali kot zelo praktičen in lep kos pohištva za shranjevanje različnega materiala – od pisarn, knjižnic, arhivov, skladišč do industrijskih obratov, kjer se od kovinskih regalov zahteva večja nosilnost.

Kovinski regali za shrambo materiala so lahko premični, konzolni ali paletni. Sicer so za industrijo primernejše kovinske police, ker imajo večjo nosilnost in prenesejo večje obremenitve, niso pa tako estetskega videza kot kovinski regali za shrambo dokumentacije in materiala.

Oglasite se v podjetju Zak v Ljubljani ali pa si oglejte njihovo ponudbo kovinske opreme na spletu in si obogatite svoj delovni prostor s kovinsko omaro s policami in kovinskim predalnikom ali pa s praktičnimi regali za shrambo, različnimi omarami za delavnico ali pa v skladišče postavite trpežne in nosilne kovinske police.

kovinske police

Related Posts

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare