Ključavnice za garderobne omare

SKU: 1339 Kategorija:

Cilindrična ključavnica na ključ C702

Odmična ključavnica C702 je osnovna ključavnica, ki se uporablja na pohištvu. Ključavnica je cenovno ugodna in odporna proti fizičnim poškodbam. Ključ se lahko odstrani samo v zaklenjenem položaju. Priložena sta 2 ključa.

Ključavnica na zapah A208

Ključavnica na zapah A208 s prostim vrtenjem je dobra rešitev za pisarne in garderobe v javnih prostorih. Ko je ključavnica zaprta, se gumb zavrti za 360 stopinj, zaradi česar je ključavnico nemogoče odkleniti ali zlomiti. Kovinska ključavnica je na voljo v črni barvi.

Ključavnica na kovanec (serija 2786)

Ključavnica 2786 z drsnim zapahom je ekonomična in varna ključavnica na kovance s plastičnem ogrodjem.

Ključavnica za kovance je preprosta in enostavna za uporabo. Standardno je primerna za kovance za 1 EUR. V režo za kovanec se vstavi kovanec za 1  EUR in se izvleče ključ. Tako se uporabnike spodbudi, da vrnejo svoj ključ . V primeru okvare je priložen servisni ključek.

Ključavnica se lahko standardno uporablja v suhih prostorih (možna tudi dobava ključavnice za prostore z večjo količine vlage).

Po dogovoru je možen tudi zalogovnik za kovance (nepovratna različica ključavnice).

Mehanska kombinirana ključavnica (serija 2800)

Mehanska kombinirana ključavnica ima do 10.000 možnih kombinacij kod. Ključavnico lahko uporabljajo tako stalni, kot tudi občasni uporabniki (javni ali zasebni način). Pri zasebnem načinu lahko uporabnik nastavi lastno PIN kodo in jo kadarkoli spremeni. Priložen je tudi servisni ključ, ki se ga uporabi v primeru izgube oz. pozabe kode.

Ključavnica je na razpolago v beli, sivi ali črni barvi.

POZOR: način (javni/zasebni način) mora biti določen ob naročilu!
Ta ključavnica NIMA možnosti preklapljanja med načini!

Mehanska kombinirana ključavnica (serija 1400)

Mehanska kombinirana ključavnica serije 1400 je na voljo tako za stalne uporabnike (model 1401), kot tudi za občasne (model 1402). Ključavnica ima 10.000 možnih kombinacij kod. Ohišje ključavnice je izdelano iz steklenih vlaken in plastike in je enostavna za čiščenje.

Ključavnica je na voljo v sivi ali črni barvi.

POZOR: način (javni/zasebni način) mora biti določen ob naročilu!
Ta ključavnica NIMA možnosti preklapljanja med načini!

Digitalna kombinirana ključavnica (serija 3780)

Digitalna kombinirana ključavnica 3780 je večnamenska ključavnica, ki odpravlja potrebo po ključih. Ključavnica vključuje LED indikatorje, zvočno tipkovnico in status baterije, ki označuje napolnjenost baterije.

Standardno sta na voljo javni in zasebni način. V javnem načinu ima ključavnica na voljo funkcijo samodejnega odpiranja po preteku določenega časa (od 1 minute do 999 minut). V primeru izgube kode je možno ključavnico odpreti s servisnim ključem. Ključavnico napajata dve AA bateriji.

Na voljo je v srebrni in črni barvi. Opcijsko sta na voljo tudi alarm za odpiranje vrat in natisk osebnega logotipa na ključavnico.