Garderobna omara SSB za sušenje oblačil/čevljev

Garderobne omare z ogrevalnim in ventilacijskim sistemom so namenjene sušenju mokrih oblačil in čevljev v zaprtih prostorih, kot so smučišča, hladilnice, letališča, gradbena območja, železnice itd.

Omara za sušenje oblačil in obutve je na voljo v dveh izvedbah:

1) Za sušenje oblačil in obutve

2) Za sušenje obutve

Garderobne omare z ogrevalnim in ventilacijskim sistemom so namenjene sušenju mokrih oblačil in čevljev v zaprtih prostorih, kot so smučišča, hladilnice, letališča, gradbena območja, železnice itd. Popolne za uporabo v okolju, kjer je prisotna visoka vlaga.

Omara za sušenje oblačil in obutve je na voljo v dveh izvedbah:

1) Za sušenje oblačil in obutve

2) Za sušenje obutve

Omara za sušenje oblačil in obutve ima v zgornjem delu nameščeno transparentno zaveso, ki preprečuje izgubo toplote in nudi enostaven dostop do oblačil.

V obeh različicah omar se v spodnjem delu nahaja prostor za shranjevanje čevljev. Sestavljen je iz 20 nosilcev, na katere lahko obesite delovne čevlje. Nosilci so dovolj dolgi, da omogočajo sušenje vseh vrst čevljev (tudi visokih). Omaro lahko uporabimo tudi za sušenje smučarskih čevljev.

Omarice so izdelane iz vroče pocinkanega jekla, kar zagotavlja vzdržljivost in odpornost do korozije. Na voljo so le v nebarvani izvedbi.

Oprema:

  • drog za obešanje oblačil
  • 20 nosilcev za sušenje čevljev (tudi visokih delovnih škornjev)
  • 1× ogrevalni in ventilacijski modul
  • 2 ročaja za premikanje kabineta
  • nivelacijske nogice
  • plastična transparentna zavesa, ki preprečuje izgubo toplote ter omogoča lahek dostop in vidljivost

Razpoložljivi modeli