Vgradne omare garderobne sobe

VGRADNE OMARE GARDEROBNE SOBE ZA VSE PRILOŽNOSTI

Vgradne omare cenik

Vgradne omare garderobne sobe so primerne za prav vse zgradbe in ustanove. V podjetju kovinske poslovne opreme Zak vam nudimo:

 • vgradne omare garderobnih sob v šolah in vrtcih,
 • kovinske vgradne omare za garderobe športnih ustanov,
 • vgradne omare za garderobne sobe gasilske postaje,
 • kovinske omare z MDF vrati,
 • vgradne garderobne omare s predelno steno, z deljenimi vrati in druge.

Na spletni strani podjetja Zak si lahko ogledate številne možnosti izvedbe, ponujamo pa tudi vgradne omare po meri, ki so še posebej primerne takrat, kadar je potrebno izkoristiti vsak kotiček, a klasična oprema ne ustreza. Med vgradne omare po meri spadajo še vgradne omare pod stopnicami in vgradne omare v mansardi.

VGRADNE OMARE GARDEROBNE SOBE SO LAHKO TUDI LEPE

Vgradne omare garderobne sobe

Garderobe so sicer funkcionalni prostori, ki služijo shranjevanju oblačil, torb in čevljev, a to ne pomeni, da ne morejo biti tudi lepe. Prostor lahko popestrimo z estetskimi vgradnimi omarami. Garderobna sobavečkrat pomeni prvi stik obiskovalca s prostorom, v katerem se bo gotovo bolje počutil, če bomo ob uporabnosti mislili še na vizualen učinek. Vgradne garderobne omare z MDF vrati in z vgrajenimi cilindričnimi ključavnicami so elegantne, narejene iz trdnega kovinskega ogrodja in estetsko izdelanih vrat z motivom lesa. Na voljo so v različnih dimenzijah, izberete pa lahko med dvema različicama vrat – vrata v obliki črke Z in pokončna različica.

Tudi ostale vgradne omare za garderobne sobe podjetja Zak so estetko oblikovane in različnih dimenzij, na voljo pa vam je tudi raznolika paleta barv vgradnih omar. Cenik je včasih odvisen tudi od barve.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA KOVINSKE VGRADNE OMARE?

Kovinske omare imajo pred lesenimi ali plastičnimi veliko prednosti, še posebej, kadar gre za javne prostore in ustanove, v katerih se dnevno izmenja večje število ljudi. Izjemno primerne so za šole, vrtce, telovadnice in fitnese ter druge garderobne sobe – vgradne omare iz kovine je mogoče čistiti z agresivnejšimi čistili, ki uničijo vse bakterije.

Pri tem so kovinske omare tudi veliko trajnejše in prenesejo velike obremenitve ter so idealne za shrambo težjih predmetov. Naj izpostavimo še eno prednost vgradne omare – cenik je ugoden, še toliko bolj, če pomislimo na njihovo trajnost.

VGRADNE OMARE – CENIK

Za cenik vgradnih omar nas lahko kontaktirate. Cene so ugodne in primerne za vsak žep. Nekoliko so odvisne od želj strank, saj izdelujemo tudi pohištvo po meri, a tudi pri razstavljeni ponudbi lahko izbirate med različnimi dimenzijami in barvami poslovnega pohištva in vgradnih omar. Cenik vam je na voljo tudi v razstavnem salonu na Kamniški 27 v Ljubljani.

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Slika
 • SKU
 • Rating
 • Dodajte v povpraševanje
 • Opis
 • Weight
Compare