Vgradna omara

VGRADNA OMARA ZA DOBER IZKORISTEK PROSTORA

Vgradna omara

Vgradna omara pomeni veliko prednost, kadar moramo prostor izkoristi do zadnjega kotička. Pri zelo majhnem prostoru se lahko odločimo za vgradne omare z drsnimi vrati, na voljo pa je tudi vgradna omara z enokrilnim ali dvokrilnim zapiranjem. Dodatno rešitev za popoln izkoristek prostora predstavljajo vgradne omare pod stopnicami in vgradne omare v mansardi. Vse možnosti pomenijo prilagojenost individualnim potrebam in željam, pomagajo skriti nepravilnosti v prostoru, lahko funkcionirajo kot pregrada med prostori ter zapolnijo drugače neuporabne kotičke. Vgradne omare po meri lahko vgradimo praktično kamorkoli – v pisarne, kletne in podstrešne prostore, pod stopnice, garderobe, v šole in druge ustanove, z njimi pa lahko izkoristimo tudi mesta, kamor klasične opreme ni mogoče namestiti.

VGRADNE OMARE PO MERI ZA »NERODNE PROSTORE«

Verjetno se v vsaki pisarni, ustanovi ali objektu pojavi kotiček, v katerega klasično pohištvo ni mogoče postaviti. V teh primerih so najboljša izbira vgradne omare po meri, pri katerih praktično ni omejitev, saj je vsak projekt zgodba zase. V podjetju Zak vam lahko izdelamo vgradno omaro, ki se bo zlila z vašim prostorom in izkoristila vsak kotiček za shranjevanje. Pri tem dimenzije in oblike niso ovira, saj lahko vgradne omare po meri umerimo in izdelamo za vsak prostor posebej. Z njimi lahko vizualno ločimo tudi večje pisarne, shrambe ali skladišča ter jih tako razdelimo na manjše ločene prostore, s katerimi povečamo zasebnost in funkcionalnost. Pri prostorski stiski pa se lahko odločite tudi za omaro z drsnimi vrati.

Najslabše uporabljen prostor se ponavadi nahaja pod stopnicami. Po eni strani nudi veliko možnosti, a pod stopnišče načeloma ne ustreza nobeno klasično pohištvo. Da bi kar najbolje izkoristili prazen in neuporabljen prostor, prelagamo vgradne omare pod stopnicami, ki so narejene po merah in prilagojene vsakemu stopnišču posebej. Tako na enostaven način pridobimo veliko prostora za shranjevanje.

VGRADNA OMARA POD POŠEVNIMI STENAMI

Vgradne omare po meri

Podstrešni prostori so zaradi topline in domačnosti izjemno priljubljeni, hkrati pa pomenijo tudi dober izkoristek prostora. Težave nastanejo pri iskanju primernega pohištva in pri njegovem umeščanju, saj klasične rešitve zaradi poševnih sten večkrat niso izvedljive. Rešitev predstavljajo vgradne omare po meri, s katerimi boste resnično izkoristili vse možnosti, ki jih podstrešni prostor ponuja. Vgradne omare v mansardi zahtevajo premislek, izris prostora in natančnost. Narejene so tako, da ne motijo drugih instalacij ali dimnika. Lahko izbirate med vgradnimi omarami z drsnimi vrati ali klasičnimi, v vsakem primeru pa vam strokovnjaki v podjetju Zak pri izbiri svetujemo in pomagamo ter izdelamo vgradno omaro, ki bo kot nalašč ustrezala vašim potrebam.

vgradno omaro boste povečali funkcionalnost pisarne, drugih poslovnih prostorov ter javnih in zasebnih ustanov in izkoristili vsak kotiček za shrambo.

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare