Spletna prodaja regalov

Skladiščni regalSpletna prodaja regalov je izjemno praktična, saj vam ne bo treba skrbeti za organizacijo prevoza kupljenih regalov. To pa pomeni še dodaten prihranek pri že tako poceni kovinskih regalih, ki vam jih ponujamo v podjetju Zak.

SPLETNA PRODAJA REGALOV IN DRUGE KOVINSKE POSLOVNE OPREME

Naša spletna prodaja regalov zajema različne izdelke (pisarniški regali, (premični) skladiščni regali itn), med katerimi lahko tudi najzahtevnejši kupci izberejo kakovostne in vzdržljive regale. Vsi regali iz naše spletne prodaje so namreč izdelani iz kovine, kar zagotovi njihovo stabilnost in trajnost. Internetna prodaja regalov pa je le ena od naših dejavnosti, saj so artikli, ki jih lahko kupite pri nas, zelo raznoliki. Poleg izjemno kvalitetnih in poceni kovinskih regalov vam tako ponujamo tudi kovinske omare, predalnike in drugo pohištvo, namenjeno pisarnam, zdravstvenim ustanovam, delavnicam, garderobam … Internetna prodaja regalov in drugega kovinskega pohištva je dopolnjena še s posebnimi varnostnimi omarami ter protivlomnimi in ognjevarnimi trezorji. Vaše dragocenosti bodo tako vedno na varnem. Spletna prodaja regalov in drugih artiklov po potrebi vključuje tudi profesionalno montažo, kar poskrbi za optimalno varnost in funkcionalnost izbrane opreme.

HITRA DOSTAVA IN POCENI KOVINSKI REGALI ZA RAZLIČNE NAMENE

Pregled naših cen vam bo razkril, da je poslovna oprema, ki jo ponujamo, resnično poceni. Kovinski regali in drugi elementi vas bodo zagotovo navdušili s funkcionalnostjo, zaradi česar vam lahko prihranijo tudi precej časa. Naša spletna prodaja regalov oziroma kovinske poslovne opreme temelji na principu, da je čas denar, zato si prizadevamo, da naročeni artikli do vas prispejo v nadpovprečno kratkem času. To je izvedljivo tudi zaradi stalne zaloge najbolje prodajanih artiklov. Vsi izdelki so varnostno neoporečni; kar je še posebej pomembno pri elementih, ki morajo zdržati večje obremenitve (to so predvsem paletni regali). Prodaja kovinske opreme pa ne poteka le na spletu, ampak nas lahko obiščete tudi v našem razstavnem salonu v Ljubljani.

Kovinski regal

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare