Skladiščni regali

Skladiščni regalPremični skladiščni regali predstavljajo še korak dlje od klasičnih paletnih regalov, saj je z njihovo uporabo izkoristek prostora resnično optimalen. Možno je ročno upravljanje, v večini primerov pa premični skladiščni regali delujejo na električni pogon. Tovrstno upravljanje je zelo enostavno in praktično, v primeru kakršnih koli težav pa lahko mehanizacijo še vedno zaustavite ročno. Poznamo tudi zelo osnovne oblike premičnih regalov, kot so denimo klasični kovinski regali na kolesih, ki pa so kljub svoji enostavnosti zelo praktični. Regali so sestavljeni iz ogrodja ter lesenih ali kovinskih sestavljivih polic za regale.

KOVINSKI REGALI NA KOLESIH POENOSTAVIJO DELO V PISARNAH IN ARHIVIH

Tudi najenostavnejši in zelo poceni kovinski regali na kolesihomogočajo boljši izkoristek prostora. Pri tej izvedbi gre pogosto za pisarniški regal, ki pa je zelo razširjen tudi v knjižnicah, šolah, uradih, muzejih, arhivih in podobnih ustanovah, kjer je treba skrbeti za organizirano shranjevanje večje količine dokumentacije. Pregledno shranjevanje pa v tovrstnih ustanovah zelo pogosto ovira prostorska stiska, ki jo lahko učinkovito rešijo kovinski regali na kolesih, ki so dostopni po ugodnih cenah. Izberete lahko različno dolge, široke in globoke police za regale. Regali, ki so izdelani iz kovine, so zelo trpežni oziroma praktično neuničljivi, kljub temu pa lahko stabilnost in nosilnost po potrebi še povečate z dodatno ojačitvijo polic regalov.

PREMIČNI SKLADIŠČNI REGALI OMOGOČAJO ŠE BOLJŠI IZKORISTEK PROSTORA

Zmanjšanje površine, namenjene prehodom, je ključni razlog, zakaj so premični skladiščni regali tako praktični. Optimalen izkoristek prostora, ki ga prinašajo premični skladiščni regali, je še posebej pomemben v hladilnicah, kjer je vzdrževanje temperature povezano s precej visokimi stroški. Več prostora za skladiščenje blaga pa seveda pomeni tudi višji profit, zato so premični skladiščni regali naložba, ki se vam bo že kmalu povrnila. Našli jih boste tudi v ponudbi podjetja Zak,. Naša spletna prodaja regalov združuje ugodne cene in kakovostne izdelke, ki ustrezajo najvišjim varnostnim standardom.

Kovinski regal s kovinskimi regalnimi policami

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare