Skladiščni regali v akciji

Skladiščni regalSkladiščni regali Zak so primerni za skladiščenje raznovrstnega blaga in omogočajo optimalen izkoristek prostora . Glavne prednosti so hitra in enostavna montaža, kakor tudi demontaža, dolga življenjska doba ter velik izbor dimenzij, ki omogočajo prilagodljivost vsakemu prostoru, kot tudi skladiščenemu materialu. Gre za optimalen sistem skladiščenja, ki zagotavlja dobro preglednost nad blagom, s čimer prihranite čas in ekonomično poslujete. V podjetju Zak d.o.o. smo specializirani za inženiring, prodajo in montažo kovinske poslovne opreme. Vanjo sodijo skladiščni regali, regali za večje obremenitve, konzolni regali, premični skladiščni regali ….

SKLADIŠČNI REGALI – FUNKCIONALNA MONTAŽA IN UPORABA

Paletna skladišča se med seboj razlikujejo glede na dovoljene višine skladiščnih regalov in načina skladiščenja palet. Osnovni elementi skladiščnega regala so: stranice, paletni nosilci in spojni elementi. Odlikuje jih enostavna montaža in dobavljivost v različnih dimenzijah. Skladiščni regali omogočajo višinsko premikanje polic, premontažo in montažo poljubnih regalnih sklopov, kar pomeni da se prilagodijo individualnim potrebam in željam vašega skladiščnega prostora.

PREMIČNI SKLADIŠČNI REGALI POVEČAJO IZKORIŠČENOST PROSTORA DO 80 ODSTOTKOV

Premični skladiščni regali se premikajo po tirnicah, ki so vgrajene v tla. Gre za sistem, ki omogoča trajnejše skladiščenje , običajno shranjujemo arhivsko dokumentacijo, možna pa je tudi uporaba za skladiščenje drugega, tudi večje obremenitve. Razlikujemo premične skladišče regale na ročni in električni pogon, izkoriščenost prostora pa se maksimalno poveča. Kakšne regale boste izbrali je odvisno od vas, prostora, ki je za skladiščenje na voljo in blaga, ki ga boste skladiščili. Na zalogi pa so tudi skladiščni regali v akciji. Gre za že uporabljene regale, ki so dostopni po polovični ceni. Ker s naši izdelki močni, stabilni in prilagodljivi, so povsem uporabni tudi rabljeni skladiščni regali. Akcija vas čaka v naši ljubljanski poslovni enoti. Obiščite nas in preverite ponudbo kovinske poslovne opreme, ki je namenjena arhiviranju, shranjevanju dokumentacije in skladiščenju drugega blaga.

Skladiščni regali

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare