Skladiščni paletni regali

PALETNI REGALI SO NAMENJENI EKONOMIČNEMU IN OPTIMALNO IZKORIŠČENEMU SKLADIŠČU

Paletni regali so močni in robustni regali za skladiščenje paletnega blaga, prilagojeni uporabi različnih viličarjev. So izredno razširjen in učinkovit način skladiščenja, saj so skladiščni paletni regali primerni za vse vrste skladišč od največjih do najmanjših.

SKLADIŠČNI KOVINSKI PALETNI REGALI OMOGOČAJO POLJUBNO SESTAVO REGALNIH SKLOPOV, KI SO PRILAGOJENI SKLADIŠČU

Skladiščni paletni regaliSkladiščni paletni regali (dimenzije, ki so na voljo preverite v naši poslovni enoti) ustrezajo visokim standardom kakovosti kakor tudi zahtevam paletnega skladiščenja. Paletne regale odlikuje hitra montaža in tudi morebitna premontaža, kljub temu pa ostajajo trdni in stabilni. Komponente kovinskih paletnih regalov so izdelane iz vrhunskega materiala – jekla, ki zagotavlja visoko stopnjo trpežnosti in dolgo življenjsko dobo ter nemoteno uporabo. Skladiščni paletni regali omogočajo neomejen dostop do shranjenih palet, poleg tega so regali prilagodljivi ne le prostoru, pač pa tudi skladiščenim paletam, torej njihovi velikosti in teži. Imajo možnost vgradne dodatne opreme, recimo polic ter so s svojo prilagodljivostjo individualnim potrebam najboljša rešitev za statično ali dinamično skladiščenje palet.

ZAK D.O.O.: VISOKA KAKOVOST, KRATKI DOBAVNI ROKI, STALNA ZALOGA IN UGODNE CENE

V podjetju Zak d.o.o. smo specializirani za področje skladiščnih sistemov, skladiščnih paletnih, panelnih in drugih regalov ter ostale kovinske opreme namenjene shranjevanju, skladiščenju in arhiviranju. V naši ponudbi najdete izdelke, ki so namenjeni opremi poslovnih objektov, kot so pisarne, arhivi, delavnice, trgovine in podobno. V poslovni enoti v Ljubljani si lahko ogledate nekatere naše razstavljene izdelke (trezorji, arhivski, premični, paletni regali …), dimenzije izbranega kovinskega pohištva in si zagotovite tudi strokovno pomoč in svetovanje glede ustreznosti in montaže kovinske poslovne opreme. Različno blago namenjeno skladiščenju, pa tudi različni prostori, ki so za to na voljo in druge posebne zahtevajo, pogosto zahtevajo individualne rešitve. Večino standardiziranih izdelkov imamo stalno na zalogi, v nasprotnem primeru pa poskrbimo za hitre dobavne roke in vaše popolno zadovoljstvo.

Preverite izdelke v razprodaji.

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare