Poceni skladiščni regali

Skladiščni regalV podjetju Zak izdelujemo in montiramo kovinsko poslovno opremo, v našem prodajnem asortimanu pa so poceni skladiščni regali, kovinski predalniki, varnostne omare in trezorji, pisarniški regali, premični skladiščni regali … Cena zajema celovito ponudbo: stalna zaloga najbolj prodajanih regalov za skladiščenje ter kratki dobavni roki bolj personalizirane opreme.

POCENI SKLADIŠČNI REGALI

Kljub temu, da so Zakovi skladiščni regali dostopni po ugodni ceni, dosegajo vrhunsko kakovost. Pri izdelavi uporabljamo kvalitetne materiale, izdelki pa so skladni z direktivami in varnostnimi predpisi Evropske unije. Imamo veliko izbiro poceni skladiščnih regalov, pri nas pa najdete tudi opremo, ki bo kos vsaki vaši nadstandardni in individualni zahtevi in vseeno poceni. Skladiščni regale odlikuje hitra in enostavna montažna izvedba, ki dopušča sestavljanje poljubnih regalnih sklopov, tako da je izkoristek prostora maksimalen. Poleg tega ob vsakršni spremenjeni potrebi regale enostavno demontirate in jih postavite na drugem mestu. Kljub svoji fleksibilnosti regali za skladiščenje vzdržijo najtežja bremena in so izjemno trdni.

POCENI SKLADIŠČNI REGALI – CENA ZNIŽANA 50 %

Enostavno uporabo, posledično pa tudi ekonomično poslovanje in prihranek časa, vam omogočajo skladiščni regali. Cena, ki je dostopna in gre z roko v roki s kvaliteto, ki si jo lahko ogledate v naši poslovalnici v Ljubljani, vas bo prepričala, da si olajšate sistem skladiščenja in arhiviranja. Poleg tega pa so na zalogi tudi že uporabljeni poceni skladiščni regali, cena je polovična, kvaliteta, stabilnost in prilagodljivost pa nič manjše. Okvir sestavljajo jekleni stebri, nosilnost polic je do 300 kilogramov, izbirate pa lahko med različnimi dimenzijami:

  •     višina od 2 do 2,4 m,
  •     globina: 40, 50 ali 80 cm,
  •     širina: 1, 1,2 ali 1,4 m.

Na naši spletni strani si lahko v zavihku razprodaje, ogledate tudi druge regale, ki so v akcijski ponudbi. Vedno dobrodošli ste tudi v naši poslovni enoti, kjer je poslovna oprema za arhiviranje in skladiščenje razstavljena, na voljo pa so vam svetovalci, ki vam bodo, glede na to, kaj iščete, znali pravilno svetovati pri izbiri ustreznega regala za vaše potrebe.

Skladiščni regali

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare