Pisarniški regali

Skladiščni regalPisarniški regal mora biti v prvi vrsti praktičen za shranjevanje, vendar pa lahko domiselno zasnovan pisarniški regal predstavlja tudi estetsko popestritev prostora. Ponudba pisarniške opreme je dandanes tako raznolika, da vam ni treba sklepati kompromisov glede funkcionalnosti in estetike, ampak lahko poiščete pisarniški regal in drugo opremo, ki bo povsem po vašem okusu.

PISARNIŠKI REGAL OMOGOČA PREGLEDNO SHRANJEVANJE DOKUMENTACIJE

Dobra organizacija je pri pisarniškem delu ključna. Ta vključuje tudi premišljeno shranjevanje različne dokumentacije, kar vam lahko močno olajšajo kovinski regali za fascikle. Tako boste imeli dovolj prostora za sistematično hrambo pomembnejših dokumentov. Kovinski regali za fascikle omogočajo optimalen izkoristek prostora, predvsem pa optimalen izkoristek časa. Zamudno iskanje določenih papirjev, ki se je doslej ponavljalo iz dneva v dan, bo že kmalu pozabljeno, vi in vaši zaposleni pa boste lahko svoj čas vložili v koristnejše dejavnosti. Pisarniški regal je torej lahko tudi investicija v večjo delovno storilnost.

PRAKTIČNI IN ELEGANTNI REGALI: POLICE PRENESEJO TUDI VEČJE OBREMENITVE

Spletna prodaja regalov, s katero se ukvarjamo v podjetju Zak, vključuje tudi pisarniške regale, ki jih je mogoče uporabljati tudi v trgovinah, knjižnicah, arhivih itn. Na voljo so vam zelo poceni kovinski regali, ki pa bodo zagotovo zadostili vsem vašim potrebam, saj jih odlikujejo zelo trpežne police. Regali tako brez težav prenesejo večje obremenitve, po potrebi pa se lahko izvede tudi dodatna ojačitev polic. Naši regali pa niso le funkcionalni, ampak navdušujejo tudi s prefinjeno poslovno estetiko, ki je značilna za njihovo oblikovanje. Na voljo so v elegantni sivi barvi (RAL 7035), izbirate pa lahko med različnimi širinami in globinami polic. Regali, prilagojeni vašim konkretnim potrebam, bodo zagotovo vnesli red v vaše delo in poskrbeli za boljše rezultate. Poleg pisarniške opreme so vam pri nas na voljo tudi paletni regali, prodaja pa med drugim vključuje tudi izjemno praktične premične skladiščne regale.

Kovinski regal

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare