Paletni regali

Prodaja paletnih regalov spada med osnovne dejavnosti našega podjetja Zak d.o.o. Svojim strankam želimo s tem omogočiti enostavno in pregledno skladiščenje najrazličnejšega blaga, za kar so najbolj uporabni prav paletni kovinski regali. Cena vseh naših prodajnih artiklov je zelo dostopna, obenem pa jamčimo za vrhunsko kakovost naše ponudbe. Prodaja paletnih regalov in druge kovinske poslovne opreme je področje, s katerim se ukvarjamo že vse od leta 1991. Bogate izkušnje nam tako omogočajo, da kupcem ponudimo resnično najboljše za njihov denar.

PRODAJA PALETNIH PREDALOV, KI PRENESEJO TUDI NAJVIŠJE OBREMENITVE

Paletni regalNašo ponudbo sestavljajo izredno trpežni paletni predali. Prodaja zajema regale, izdelane iz jekla, ki jih učvrstite z jeklenimi vijaki, kar zagotavljajo visoko stopnjo stabilnosti. Naši paletni kovinski regali so primerni tudi za shranjevanje zelo težkega blaga, iz zelo praktičnih montažnih enot pa je mogoče ustvariti različne končne sestave, odvisno od vaših potreb. Enostaven dostop z viličarjem, čelnim ali regalnim, pa je še ena od prednosti, ki jih ponujajo naši paletni regali. Prodaja regalov je tako namenjena vsem tistim, ki želite optimalno izkoristiti prostor, predviden za skladiščenje. To v največji meri omogočajo t. i. premični skladiščni regali, ki jih lahko prav tako najdete v naši ponudbi.

 

PREDNOSTI, KI JIH PRINAŠAJO PALETNI REGALI: CENA, MONTAŽA IN IZKORISTEK PROSTORA

Naša (spletna) prodaja regalov – paletnih in regalov drugih vrst, kot je denimo pisarniški regal – združuje najboljšo kvaliteto in ugodno ceno. Paletni regali in drugi kovinski regali morajo biti v prvi vrsti dovolj varni za skladiščenje, saj lahko sicer pride do resnejših nezgod, zato ne sprejemamo kompromisov, ko je v igri kvaliteta. Kljub temu da so vam pri nas na voljo zelo poceni kovinski regali, njihova varnost ni vprašljiva. Preverjeni kakovosti, optimalnemu izkoristku prostora in ugodni ceni paletnih regalov pa lahko dodamo še enostavnost montaže regalov. Razlogov za nakup torej ne manjka!

Kovinski regal

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare