Omare za orodje

KOVINSKA GARDEROBNA OMARA – ODLIČNA KAKOVOST IN UGODNA CENA

Omare za orodjePodjetje Zak d.o.o. zagotavlja celostno ponudbo kovinske poslovne opreme od kvalitetnih kovinskih garderobnih omar do regalov in trezorjev po ugodnih cenah. Naše rešitve so že od leta 1991 primerne za vse pisarne, banke, trgovine, šole, muzeje in druge državne ustanove ter športne organizacije. Garderobne omare so različnih oblik in dimnezij ter večnamenske, tako da jih lahko uporabljajo zaposleni v podjetjih in otroci v šolah, lahko pa jih imate tudi kot manjše garderobne omarice za delavnice. V našem podjetju se zavedamo, da so stranke na prvem mestu, zato imamo najbolj priljubljene izdelke kot so kovinske garderobne omare stalno na zalogi, za preostale izdelke pa zagotavljamo izjemno kratke dobavne roke. Kontaktirajte nas ali pa nas obiščite v podjetju in skupaj bomo našli primerno garderobno omaro za vas.

KOVINSKA GARDEROBNA OMARA Z ENIMI ALI VEČ VRATI

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi modeli kovinskih garderobnih omar, odvisno od tega, za kaj jih boste uporabljali. Garderobne omare z več vrati, ki so primerne kot garderobne omare za zaposlene v podjetjih, so na voljo v različnih širinah in v različnih modelih, odvisno od števila razdelkov v višino in širino. Število razdelkov v kovinskih garderobnih omarah se gibljejo od 2 do 20 in jih lahko prilagajate številu zaposlenih. Vsak razdelek v takšni gaderobni omari za zaposlene se zaklepa s cilindrično ključavnico, v njem pa so obešalniki za oblačila. V kolikor želite so na voljo tudi dodatne možnosti kot so odlagalne police na različnih višinah, nogice ali garderobne klopi.

GARDEROBNE OMARE ZA UČENCE ALI ZAPOSLENE

Omara za orodje

Naše garderobne omare so primerne za različne ustanove, podjetja ali športne organizacije. V kolikor jih potrebujete za šolo, imamo v našem podjetju dve različici garderobneih omar za šole. Prva je za predšolske otroke in je nekolika nižja (1350 mm) v višino ter tako dosegljiva manjšim otrokom, druga različica garderobne omare za šole pa je malo višja (1500 mm) in tako primerna za starejše otroke. Obe različici imata ključavnice s trojnim zaklepanjem ter ročaj z magnetnim zapiranjem. Kovinske omare so primerne tudi kot manjše garderobne omare za delavnice, kjer se zaposleni lahko preoblečejo ter pospravijo vrednejše stvari na varno, saj se vsaka omarica zaklepa s ključem. Ne glede na to, za katero kovinsko garderobno omaro se boste odločili, vam bodo naši strokovnjaki pomagali pri izbiri in upoštevali vaše želje, vse izdelke pa si lahko predčasno ogledate na naši spletni strani ali v našem salonu.

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare