Omara za čevlje

OMARA ZA ČEVLJE ZA UREJEN IN FUNKCIONALNO IZRABLJEN PROSTOR

Omara za čevlje vam, če je primerno izbrana, pomaga prihraniti na prostoru ter pripomore k temu, da so tudi čevlji pregledno zloženi in lepo organizirani. Ker imajo omare za čevlje navadno manjšo globino, jih je mogoče stisniti k steni in ne motijo prehoda. Za še boljšo izrabo prostora lahko izberete omaro z drsečimi vrati.

OMARE ZA ČEVLJE – KOVINSKE ALI IZ DRUGIH MATERIALOV?

Omara za čevlje

Omara za čevlje mora služiti svojemu namenu, torej shranjevanju obutve. Večinoma so manjše globine, zato imajo namesto klasičnih polic pogosto posebej prilagojene poličke, na katere obutev postavimo pod kotom.

Pri izbiri materiala omarice za čevlje se ravnamo po ostali opremi prostora, osebnih željah in potrebi po funkcionalnosti.

Omarica za čevlje iz lesa ali iverke je primerna za zasebna stanovanja in hiše, saj tako večinoma sovpada z ostalo notranjo opremo. Na voljo so tudi omare za čevlje iz plastike, ki so ponavadi cenejše, lažje in pri montaži bolj prilagodljive. Kovinsko omaro za čevlje najpogosteje postavimo v predsobe pisarn, šol, trgovin, bolnišnic, skladišč, državnih ustanov in športnih organizacij, kjer je promet ljudi večji.

PREDNOSTI KOVINSKIH OMAR ZA ČEVLJE

Kovinske omare za čevlje so najpogostejša izbira tam, kjer se dnevno, tedensko ali letno menja večje število uporabnikov. Kovinska omara za čevlje je lahko večjih dimenzij za shrambo več parov obutve, za manjše prostore pa so primerne omare z drsnimi vrati.
Prednost kovinskega materiala je v trajnosti, saj ohrani svoj videz in namembnost več let in je primeren tudi za večje obremenitve. Kovinska omara za čevlje je bolj odporna na zunanje vplive, kemikalije in ogenj ter je tako dobrodošla oprema za laboratorije, gasilska društva in druge, bolj izpostavljene ustanove.

Kovinske omarice za čevlje nudijo popolno varnost, saj so večinoma opremljene s ključavnico, kar je še posebej pomembno v javnih prostorih (muzejih, društvih, šolah, ipd.), do katerih dostopa večje število ljudi.

Kovinska omara za čevlje je enostavna za vzdrževanje in čiščenje, saj lahko uporabimo agresivnejša čistila kot za čiščenje lesenih omaric. To predstavlja prednost v športnih objektih in šolah, saj se nam ni potrebno bati bakterij. Zaradi sterilnosti in čistoče se v kovinske omarice za čevlje redkeje naselijo zajedavci in golazen, tako da ostanejo čiste, tudi če jih nekaj časa ne uporabljamo.

KOVINSKA OMARA ZA ČEVLJE ZA INDUSTRIJSKI VIDEZ V DOMAČEM OKOLJU

Omare za čevlje

Trendi oblikovanja notranjega prostora se razvijajo in v zadnjem času je industrijski dizajn v domačem okolju zelo zaželen. Če je všeč tudi vam, so omenjene omare za čevlje, kovinske vgradne omare po meri, regali ter drugo pohištvo podjetja Zak kot nalašč za vas. Za ponudbo lahko pobrskate po naši spletni strani ali si jo ogledate v živo v razstavnem salonu na Kamniški 27 v Ljubljani.

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare