Omara z drsnimi vrati

Omare z drsnimi vratiOMARA Z DRSNIMI VRATI ZA PRIHRANEK NA PROSTORU

Omara z drsnimi vrati je izjemno uporabna, saj omogoča namestitev tudi v manjše pisarne, kjer bi klasično odpiranje vrat zavzelo preveč prostora. Omare z drsnimi vrati omogočajo popolnoma enako funkcionalnost in izrabo notranjosti kot pohištvo z eno- ali dvokrilnimi vrati, njihove prednosti so le v drugačnem odpiranju. V podjetju Zak so vam na voljo nizke omare z drsnimi vrati za različne namembnosti, omare za čevlje z drsnimi vrati za veže, hodnike ali stopnišča, vgradne omare po meri, omare za hodnik ali kotne omare z drsnimi vrati, ki odlično izkoristijo prostor v kotu, ter druge izvedbe.

OMARA Z DRSNIMI VRATI BISLEY, SERIJA E

Kovinska omara z drsnimi vrati Bisley serije E je opremljena s cilindrično ključavnico in dvotočkovnim zapiralnim sistemom. Na voljo je v petih barvah in treh različnih dimenzijah ter ima prestavljive police, ki omogočajo najboljšo izrabo prostora. Britansko podjetje Bisley še vrsto let izdeluje visokokvalitetne omare z drsnimi vrati in drugo pisarniško pohištvo, ki ga prodajajo v več kot petdesetih državah. Njihova omara z drsnimi vrati je na voljo tudi pri nas.

OMARE Z DRSNIMI VRATI SERIJE EURO

Arhivske omare serije Euro so še posebej priljubljene zaradi privlačne cene in hitre dobavljivosti, saj jih imamo zmeraj na zalogi. Omenjene omare z drsnimi vrati so varno opremljene s cilindrično ključavnico ter omogočajo izjemno funkcionalnost. Na voljo so v dveh različicah – omara z drsnimi vrati višine 2015 mm ima štiri prestavljive police, kar pomeni pet odlagalnih vrst, nizke omare z drsnimi vrati višine 930 mm pa imajo eno prestavljivo polico in dve odlagalni vrsti. Svetlo siva barva se ujema z vsakim pohištvom.

Omara z drsnimi vratiOMARA Z DRSNIMI VRATI SERIJE SBM

Omare z drsnimi vrati serije SBM so idealna izbira za majhne prostore. Na voljo so v velikosti od višine 1040 mm do 1990 mm ter širine od 1000 do 1400 mm. Opremljene so s cilindrično ključavnico, police pa so prestavljive po višini na vsakih 25 mm. Na voljo so v svetlo sivi barvi, po naročilu pa je mogoče izbrati tudi drug barvo.

VISEČA OMARA S STEKLENIMI DRSNIMI VRATI ZA ZDRAVILSTVO

Omara z drsečimi vrati ali s steklenim enokrilnim odpiranjem je odlično funkcionalno pohištvo za lekarne, bolnice in laboratorije ali za shranjevanje prve pomoči. Lahko ima vgrajen ročaj ali deluje na magnetno ključavnico. Na voljo je v treh različnih širinah (400, 800 ali 1000 mm), nosilnost posamezne police pa je do 5 kg.

Med spletno ponudbo boste gotovo našli pohištvo, ki ustreza vašim potrebam, obiščete pa nas lahko v razstavnem salonu na Kamniški 27 v Ljubljani, kjer vam bomo tudi strokovno svetovali.

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare