Omara s policami

Omare s policamiOMARA S POLICAMI ZA VARNO SHRANJEVANJE DOKUMENTOV

Omara s policami kovinske konstrukcije je izjemno primerna za shranjevanje dokumentov v pisarnah, bankah in drugih finančnih ustanovah, trgovinah in bolnišnicah. Kovinska omara s policami je prava izbira za knjižnice, skladišča, šole, arhive, muzeje ter druge državne ustanove in organizacije, saj predstavlja varnost, trdnost, prostornost in enostavnost.

OMARA S POLICAMI PODJETJA ZAK

V podjetju kovinske in poslovne opreme Zak se že šestindvajset let uspešno ukvarjamo z inženiringom, prodajo in montažo visokokakovostne kovinske opreme za poslovne ustanove in organizacije. Med drugim prodajamo kovinske omareviseče omare, pisarniške in skladiščne regale, kovinske predalnike, varnostne omare in trezorje, omare za hodnik, klopi, delavniške mize s predali, omare za industrijske računalnike in kartotečne omare. Cena je zmeraj ugodna, zato vas vabimo, da pobrskate med našo ponudbo.

Omara s policami podjetja Zak zadosti vsem vašim potrebam, saj lahko izbirate med različnimi modeli in dimenzijami. Pri omarah s policami za pisarne lahko zbirate med tistimi z enokrilnimi ali dvokrilnimi vrati, kadar pa je potreben premislek glede varčevanja s prostorom, ponujamo omare z drsnimi vrati ali rolo vrati. Izbirate lahko med različnimi širinami in višinami ter med različnim številom polic, tako da je uporabna kot omara za shranjevanje drobnega inventarja, registratorjev, čistil, računalnikov in opreme, lahko pa funkcionira kot kartotečna omaraCena je konkurenčna in ugodna, prilagodljivost našega kovinskega pohištva pa omogoča, da se bo v vsaki pisarni zmeraj našel prostor za našo opremo.

OMARE ZA HODNIK IN GARDEROBE

Omare za hodnik in garderobe imajo drugačno namembnost kot pisarniške omare s policami, saj potrebujejo večji in enovit prostor, kamor lahko obesimo oblačila. Omare za hodnik izdelujemo v različnih dimenzijah, tako da jih lahko postavite praktično kamorkoli, možne so pa tudi različne kombinacije praznega dela z obešalnikom in dela, zapolnjenega s policami. Garderobna omara za športne dejavnosti ima na primer notranji del razdeljen na desni del s policami ter levi del, ki je prazen in opremljen le z obešalnikom. Tudi omara za čistila ima funkcionalno razporejen notranji prostor s polico po celotni dolžni v zgornjem delu, z razdelkom s tremi policami na levi strani ter s praznim prostorom na desni, kjer se nahaja drog za obešanje oblačil in velik prostor za čistila.

V notranji dizajn lahko vključimo tudi viseče omare, ki jih pritrdimo na steno ter tako omare za hodnik dopolnimo, zapolnimo prazne stene in pridobimo na prostoru.

Prepričani smo, da boste v naši ponudbi gotovo našli nekaj za vaše podjetje, saj omogoča naše kovinsko pohištvo izredno prilagodljivost ne glede na prostor.

Omare za hodnik

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare