Ognjevarna omara

OGNJEVARNA OMARA – UGODNE CENE OGNJEVARNIH OMAR

Cena ognjevarne omareOgnjevarna omara je namenjena zaščiti pomembnih dokumentov v primeru požara. Mnogokrat se zgodi, da v primeru požara dokumentacija preprosto zgori, kar predstavlja ogromno težavo za podjetje. Z našimi omarami se vam to ne bo zgodilo. V podjetju ZAK vam nudimo rešitve, ki so primerne za vse banke, pisarne, finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, knjižnice, skladišča, šole, arhive, muzeje, državne ustanove in športne organizacije. Tudi vas zanima nakup takšne omare? Vabimo vas k ogledu naše spletne strani, na kateri boste našli vse potrebne informacije o ognjevarni omari. Zagotavljamo vam, da so naše omare kvalitetno izdelane, hkrati pa dostopne po ugodni ceni. Ognjevarne omare bodo vašo dokumentacijo zaščitile pred požarom. Imate dodatna vprašanja? Ne skrbite! Na naši spletni strani boste našli tudi kontaktne podatke, s pomočjo katerih nas lahko kontaktirate. Ne spreglejte arhivskih ognjevarnih omar iz naše ponudbe!

CENE OGNJEVARNIH OMAR

Cene ognjevarnih omar na tržišču se bistveno razlikujejo, saj so na voljo številni proizvajalci in ponudniki, ki nam nudijo različne kvalitete omar po različnih cenah. Prepričani smo, da je vaš cilj najti ponudnika, ki vam bo ponudil najvišjo kvaliteto po čim bolj ugodni ceni. V podjetju ZAK nam ni vseeno za naše stranke, zato vam nudimo visokokvalitetne izdelke po dostopnih cenah, kar velja tudi za naše ognjevarne omare. Na voljo vam je kartotečni predalnik za različne velikosti kartotek in visečih map s povečano odpornostjo proti ognju. Ima 4 predale s centralnim zaklepanjem, zaščito proti prevrnitvi in vodi ter vročini in plamenom. Vas zanima več o naših ognjevarnih omarah? Za vse dodatne informacije, tudi za ceno ognjevarnih omar nas kontaktirajte. Preverite tudi naše ognjevarne arhivske omare.

OGNJEVARNE OMARE IN DRUGO

Ognjevarne omare predstavljajo le delček ponudbe, ki smo jo v podjetju pripravili za naše kupce. Nudimo vam mnogo več, zato vas ponovno vabimo k ogledu spletne strani. V  kolikor vas zanima cenik ognjevarnih omar nas lahko kontaktirate in nas hkrati povprašate tudi o morebitnih dodatnih informacijah, ki vam bodo olajšale odločanje o nakupu. Veselimo se vašega zadovoljstva, ki vsekakor ni vprašljivo, saj vam v podjetju nudimo visoko kvaliteto materialov in izdelave. Velika prednost je tudi kratek dobavni čas. Vabljeni k nakupu v podjetju ZAK!

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare