Kovinski regali

Skladiščni regalPoceni kovinski regali za fascikle oziroma pisarniški regali so lahko zelo kvalitetni, če veste, kje kupovati … Izkoristite akcije in prednosti, ki jih ponuja spletna prodaja regalov. S tem boste prihranili tako denar kot čas, saj bodo vaši novi, poceni kovinski regali dostavljeni vse do vašega praga.

KAKOVOSTNI IN OBENEM POCENI KOVINSKI REGALI

Cena kovinskih regalov je sicer pričakovano nekoliko višja od plastičnih regalov, vendar pa gre pri tem za dve kategoriji, ki sta praktično neprimerljivi. Že kovinski regali za fascikle so dandanes skorajda nujna oprema v vsaki pisarni, še toliko bolj pomembno pa je, da so iz kovine izdelani skladiščni paletni regali. Prodaja poceni kovinskih regalov, ki so hkrati dovolj kakovostni, da prenesejo tudi ekstremne obremenitve, se tako močno povečuje. Pri tem je razumljivo, da je cena kovinskih regalov za večino kupcev pomemben dejavnik, vendar pa naj ta ne bo edini kriterij pri nakupu. Sumljivo poceni kovinski regali so namreč lahko potencialno nevarni. Nemalokrat so za nesreče na delovnem mestu krivi prav nekvalitetni kovinski regali. Cena naj vas zato ne zavede, ampak pred samim nakupom preverite reference ponudnika. V podjetju Zak si prizadevamo, da svojim strankam ponujamo karseda poceni kovinske regale, a ne na račun njihove kakovosti oziroma varnosti. Tako vam lahko zagotovimo, da boste pri nas našli najboljše razmerje med kvaliteto in ceno kovinskih regalov.

ŠIROK SPEKTER UPORABE – OD PISARN DO SKLADIŠČ …

Kovinski regali so praktična oprema za najrazličnejše prostore. Nepogrešljivi so v podjetjih oziroma v pisarnah, v uradih, knjižnicah, šolah, arhivih, muzejih – skratka, povsod tam, kjer je pregledno shranjevanje dokumentov nujno, če želimo vzdrževati red in zagotoviti hiter dostop. Kovinski regali pa močno olajšajo in optimizirajo tudi delovni proces v skladiščih, obenem pa poskrbijo za popoln izkoristek prostora, tudi v višino. Najbolj optimalen izkoristek omogočajo premični skladiščni regali, ki jih najdete tudi v naši ponudbi.

Kovinski regal

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare