Kovinska garderobna omara – odlična kakovost in ugodna cena

Podjetje Zak d.o.o. zagotavlja celostno ponudbo kovinske poslovne opreme od kvalitetnih kovinskih garderobnih omar za podjetja, do regalov, trezorjev in kovinskih garderobnih omaric za šole, vrtce, glasbene šole… Garderobne omarice iz naše ponudbe vam lahko priskrbimo po ugodnih cenah, saj si upamo trditi, da smo med konkurenčnejšimi ponudniki, s kvalitetno in široko izbiro kovinske poslovne opreme. Naše kovinske garderobne omarice in ostala opreme je že od leta 1991 primerne za vse pisarne, banke, trgovine, šole, muzeje in druge državne ustanove ter športne organizacije. Na voljo so garderobne omare različnih oblik in dimenzij ter uporabne za različne namene, zato jih lahko uporabljajo zaposleni v podjetjih in otroci v šolah. Dobrodošle pa so tudi kot manjše garderobne omarice za domače delavnice. Prav zato, ker so poleg obešal opremljene tudi s policami, je mogoče vanje varno shraniti obutev in druge osebne predmete. V našem podjetju se zavedamo, da so stranke na prvem mestu, zato imamo najbolj priljubljene izdelke kot so kovinske garderobne omare stalno na zalogi, za preostale izdelke pa zagotavljamo izjemno kratke dobavne roke. Če opremljate šolo ali vrtec, so naše garderobne omarice idealne, ob večjem naročilu pa lahko pričakujete tudi prilagojeno ceno. Kontaktirajte nas ali pa nas obiščite v podjetju in skupaj bomo našli primerno garderobno omaro za vas.

Omare za čevlje

Kovinska garderobna omarica z enimi ali več vrati ter ostalo opremo

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi modeli kovinskih garderobnih omar in omaric, odvisno od tega, za kaj jih boste uporabljali in koliko prostora potrebujete. Kovinske garderobne omare z več vrati, ki so primerne kot garderobne omare za zaposlene v podjetjih, so na voljo v različnih širinah in v različnih modelih, odvisno od števila razdelkov v višino in širino. Število razdelkov v kovinskih garderobnih omarah se gibljejo od 2 do 20 in jih lahko prilagajate številu zaposlenih. Varjene konstrukcije so izjemno močne in stabilne, zato so ob normalni uporabi, garderobne omarice iz naše ponudbe praktično neuničljive.  Vsak razdelek v takšni garderobni omarici za zaposlene se zaklepa s cilindrično ključavnico, v njem pa so obešalniki za oblačila. Prav tako je v njih mogoče ločeno shranjevati delovna in dnevna oblačila, vsebujejo tudi polico (ali več), kamor je mogoče odložiti torbice, na spodnjem delu čevlje, na vratih kovinskih garderobnih omaric pa so vgrajene rešetke za stalni dotok svežega zraka in okvirček, kamor lahko zaposleni vstavijo svoje ime. V ponudbi so tudi enostavnejši modeli kovinskih garderobnih omaric, ki ne vsebujejo predelnih sten in so malenkost ožji. V kolikor želite pa so na voljo tudi dodatne možnosti kot so odlagalne police na različnih višinah, nogice ali garderobne klopi.

 

Kovinske garderobne omarice lahko opremimo z raznimi dodatki

Zelo priljubljene garderobne omare so modeli s poševno streho, saj je njihovo čiščenje precej enostavnejše, poleg tega pa se na njih prah ne nabira. Garderobno omarico lahko opremimo tudi s fiksno ali izvlečno klopjo, katere sedalo je leseno in zaščiteno s kakovostnim premazom. Ker so garderobne omarice potrebne tudi na kopališčih, so zaradi vlage in vode sedala plastična in zato primernejša. V takšnih primerih priporočamo galvanizirane okvirje sedal, ki ne bodo rjaveli in vam bodo dolgo in dobro služili. Da je čiščenje enostavnejše, se mnogi odločijo za kovinske garderobne omarice z nogami na okvirju, višine 14 cm, po želji pa jih lahko opremimo tudi s coklom. V naši ponudbi lahko najdete tudi samostojne klopi v različnih dimenzijah, ki jih lahko prilagodimo vašim potrebam, kombinirate pa jih lahko tudi s samostojnimi stoli in obešalniki. Da je ponudba popolna, pa lahko seveda izberete tudi barvo kovinskih garderobnih omaric (bež, bela, siva in črna), ki vam je najbolj pri srcu.

Garderobna omara

Kovinske garderobne omarice za učence, dijake ali malčke v vrtcih

Naše garderobne omare so primerne za različne ustanove, podjetja ali športne organizacije. V kolikor jih potrebujete za šolo, imamo v našem podjetju dve različici kovinskih garderobnih omar, prilagojene za šole. Prva je za predšolske otroke in je nekolika nižja (1350 mm) v višino ter tako dosegljiva manjšim otrokom, druga različica garderobne omare za šole pa je malo višja (1500 mm) in tako primerna za starejše otroke. Obe različici imata ključavnice s trojnim zaklepanjem ter ročaj z magnetnim zapiranjem. Izdelamo jih lahko v atraktivnih, živih barvah, ki bodo s svojim videzom popestrile otroške garderobe. Nad modrimi, rumenimi, rdečimi, zelenimi barvnimi kombinacijami kovinskih omaric, so malčki naravnost navdušeni. Kovinske omare so primerne tudi kot manjše garderobne omare za delavnice, kjer se zaposleni lahko preoblečejo ter pospravijo vrednejše stvari na varno, saj se vsaka omarica zaklepa s ključem. Za doplačilo je mogoča vgradnja tudi tritočkovnega zaklepanja, ki nudi še boljšo varnost. Ne glede na to, za katero kovinsko garderobno omaro se boste odločili, vam bodo naši strokovnjaki pomagali pri izbiri in upoštevali vaše želje, vse izdelke pa si lahko predčasno ogledate na naši spletni strani ali v našem salonu. Pokličite nas za dodatne informacije – z veseljem vam bomo svetovali.

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare