Garderobna omara

Garderobna omaraGARDEROBNA OMARA – PESTRA PONUDBA GARDEROBNIH OMARIC ZA ZAPOSLENE

Garderobna omara je seveda namenjena shranjevanju garderobe, vendar pa poznamo več vrst omar. V podjetju ZAK se že od leta 1991 trudimo zagotavljati celostno ponudbo kovinske poslovne opreme, med katero sodi tudi garderobna omara. Nudimo vam omare z več vrati hkrati, s predelno steno, deljenimi vrati, z MDF vrati, omare za šolske in predšolske otroke, za športne dejavnosti, za gasilce in še mnogo več. Iščete ustrezno garderobno omarico za zaposlene? Vabimo vas k ogledu spletne strani našega podjetja, na kateri boste našli natančnejše opise omenjenih izdelkov, fotografije in seveda tudi dimenzije. Ste pri brskanju po spletni strani naleteli na vprašanje, na katerega nikakor ne najdete odgovora? Brez skrbi! Na spletni strani smo objavili tudi naše kontaktne podatke, s pomočjo katerih nas lahko kontaktirate, mi pa vam bomo odgovorili. Preverite tudi garderobne omare za delavnice!

GARDEROBNE OMARICE ZA ZAPOSLENE

Garderobne omarice za zaposlene so vam na voljo tudi v podjetju ZAK. Ne spreglejte ponudbe omar z več vrati, ki je vsekakor primerna za zaposlene. Razdelki se zaklepajo s cilindrično ključavnico, omara pa ima razdelke, ki so opremljeni z obešalniki za oblačila. Izbirate lahko med različnimi barvami in dimenzijami garderobne omare. Odločite se lahko tudi za omare s predelno steno za ločevanje delovnih in dnevnih oblačil, ki vsebuje tudi polico za odlaganje, obešalnik, prezračevalne rešetke in okvir za napis. Pri izbiri prave garderobne omarice za zaposlene vam bomo z veseljem svetovali – le kontaktirajte nas. Iščete ugodne cene kovinskih garderobnih omar? Podjetje ZAK je zagotovo prava izbira! Ne spreglejte naše super ponudbe.

GARDEROBNE OMARE IN OSTALA PONUDBA

Poleg garderobnih omar vam v podjetju nudimo še mnogo več, zato vam svetujemo, da preverite celotno ponudbo, ki smo jo pripravili za vas. V kolikor se boste odločali o nakupu omare za zaposlene in boste imeli dodatna vprašanja o ceni, dimenzijah in drugih pomembnih informacijah nam lahko brezskrbno zastavite vsa želena vprašanja, saj vam bomo z veseljem odgovorili in svetovali pred samim nakupom. Nudimo vam tudi garderobno omaro z drsnimi vrati, o kateri lahko več izveste tudi na naši spletni strani. Vljudno vabljeni k ogledu našihgarderobnih omar!

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare