Arhivske omare

ARHIVSKE OMARE – VSI POMEMBNI PAPIRJI NA ENEM MESTU

Premične arhivske omarePodjetje Zak d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 1991 ponuja celostno ponudbo kovinske poslovne opreme (arhivske omare, regali in trezorji) namenjeno arhiviranju in varovanju različne dokumentacije. Naši izdelki so primerni za vse pisarne, šole, banke, trgovine, finančne ustanove, muzeje, športne organizacije in druge ustanove, ne glede na to ali potrebujete arhivske omare za shranjevanje različnih papirjev v službi ali pa potrebujete arhivske kovinske omare na ključ, ki nudijo varnovanje pred odtujitvijo najpomembnejše dokumentacije. Na voljo so tudi premične arhivske omare, ki jih lahko premikate po prostoru in so priročne v manjših pisarnah, kjer ni toliko prostora. Vso našo ponudbo lahko vidite na spletni strani, kjer so arhivske omare in ostali izdelki na voljo po odličnih cenah, obenem pa na določene izdelke nudimo tudi do 50% popusta.

ARHIVSKE OMARE – SHRANJEVANJE IN VAROVANJE NA ENEM MESTU

V pisarnah in različnih ustanovah je vedno veliko dokumentacije in pomembno je, da so vsi papirji in ostali materiali urejeni, da lahko delo poteka hitro in nemoteno. Arhivske omare so idealne za vsak prostor, saj lahko na enem mestu shranite vse dokumente in jih ob ponovnem iskanju takoj najdete, obenem pa so takšne omare tudi na videz lične in polepšajo prostor v katerem so postavljene. Nudimo načrtovanje in svetovanjeter kvalitetno izdelavo arhivske kovinske omare, ki je lahko ojačana in narejena na ključ, tako da je vsebina varna pred odtujitvijo, obenem pa so vse omare skladne z direktivami in varnostnimi predpisi EU. Omara je lahko fiksna ali pa se odločite za premično arhivsko omaro, ki se lahko premika pro prostoru. Poleg velike izbire arhivskih omar zagotavljamo tudi ugodne cene.

PREMIČNE ARHIVSKE OMARE  SO ODLIČNA REŠITEV V MANJŠIH PROSTORIH

Arhivske omareV kolikor imate v pisarni malo prostora ali pa potrebujete arhivsko omaro vsakič na drugem mestu je idealna rešitev premična arhivska omara, ki je na majhnih kolesih in jo lahko premikate po prostoru. Arhivska omara je na voljo po ugodni ceni, obenem pa lahko izbirate med različno dodatno opremo, ki zagotavljajo priročnost omare. V našem podjetju imamo celovito ponudbo, stalno zalogo in kratek dobavni čas premičnih arhivskih omar, kar pomeni, da bo vaš izbrani izdelek po naročilu v najhitrejšem možnem času že krasil vaše poslovne prostore. Obiščite nas in se prepričajte o ugodnih cenah arhivskih omar, ki so na voljo v podjetju Zak. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja, obenem pa vam pomagali pri izbiri arhivske omare.

Košarica (0)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Slika
  • SKU
  • Rating
  • Dodajte v povpraševanje
  • Opis
  • Weight
Compare